NAALDEN

NRB-5X12 GEN
NAALDEN

NRB-5X12

buitendiameter 5 Breedte 12 0

€ 2,01 Incl. BTW

NRB-6X12 GEN
NAALDEN

NRB-6X12

buitendiameter 6 Breedte 12 0

€ 2,11 Incl. BTW

NRA-6X60 GEN
NAALDEN

NRA-6X60

buitendiameter 6 Breedte 60 0

€ 3,74 Incl. BTW

NRA-3X13.80 GEN
NAALDEN

NRA-3X13.80

buitendiameter 3 Breedte 13,8 0

€ 1,91 Incl. BTW

NRA-3X13.8 GEN
NAALDEN

NRA-3X13.8

buitendiameter 3 Breedte 13,8 0

€ 1,91 Incl. BTW

Wat is een naalden?

Een lagernaald, ook bekend als rol naar grootte, is een kleine cilindrische rol die in naaldlagers wordt gebruikt om de wrijving tussen roterende componenten te verminderen. Deze naalden hebben een hoger draagvermogen dan andere soorten rolelementen en worden gewoonlijk gebruikt in de automobielindustrie en in industriële toepassingen. In naaldlagers en/of rollagers zijn de naalden gerangschikt in een naaldkrans en draaien zij met hoge snelheid, waardoor een soepele en efficiënte werking mogelijk is. In het algemeen spelen deze producten een sleutelrol bij het verminderen van wrijving en het verbeteren van de algemene prestaties van diverse machines en apparatuur.

Wat zijn de verschillende soorten naalden?

Wij bieden twee verschillende naaldprofielen aan:

  • NRA: Naalden van dit type hebben een bolle kop.
  • NRB: De naalden van dit type hebben een platte kop.

Voor beide profielen worden de naalden hoofdzakelijk vervaardigd uit UNI 100Cr6 draagstaal. Dit materiaal biedt een hoge weerstand tegen vermoeidheid, adhesieve slijtage en abrasieve slijtage.

Hoe kies je een naalden?

Om te bepalen welke naald u nodig hebt, moet u het profiel en de afmetingen van de naald kennen. Voor dit product zijn de vereiste afmetingen de buitendiameter van de naald en de lengte ervan.

Vind uw lagernaalden op 123Kogellager

123Kogellager is de consequente keuze voor uw aankoop van lageraccessoires, want wij hebben een grote verscheidenheid aan producten, waaronder naalden. Inderdaad, we hebben een grote voorraad tegen de beste prijs en een snelle levering voor de volgende ochtend overal in Europa. Wij bieden een veelheid van naaldreferenties in verschillende maten aan, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw toepassing. Bij 123Kogellager zijn we er trots op dat we producten aanbieden die gemaakt zijn van kwaliteitsmaterialen om hun prestaties voor uw toepassingen te optimaliseren. Als u meer informatie nodig heeft, staat onze klantenservice klaar om u te helpen.