Afmetingen

Merken

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een Polyflex V-riem? 

Dit is een compacte, robuuste aandrijfriem. Hij zorgt voor een efficiënte krachtoverbrenging en een goede grip bij toepassingen met kleine poeliediameters en hoge draaisnelheden. Dankzij het polyurethaan ontwerp met een hoek van 60° kan de riem zelfs hogere belastingen overbrengen in een kleinere ruimte. Polyflex V-riemen worden vaak gebruikt in toepassingen waar de ruimte beperkt is, zoals freesmachines, draaibanken, slijpmachines, houtbewerkingsmachines, enz.

Wat zijn de verschillende soorten Polyflex-riemen?

Er zijn verschillende soorten Polyflex-banden, waarvan de vier belangrijkste de volgende zijn:

  • 3M" Polyflex banden: deze hebben een doorsnede van 3 mm breed en 2 mm hoog.
  • 5M" Polyflex banden: deze producten hebben een doorsnede van 5 mm breed en 3 mm hoog.
  • 7M" Polyflex banden: deze hebben een doorsnede van 7 mm breed en 5 mm hoog.
  • 11M" Polyflex banden: deze producten hebben een doorsnede van 11 mm breed en 7 mm hoog.

Hoe kies ik een Polyflex V-riem?

Het kiezen van de juiste Polyflex-riem voor uw toepassing is essentieel voor een betrouwbare werking. Het is belangrijk om rekening te houden met het referentienummer op de originele riem en/of de afmetingen. Als je het referentienummer hebt van de riem die je nodig hebt, kun je dit direct invoeren in de zoekbalk op onze site. Je krijgt dan een lijst met verschillende merken van het product dat je zoekt, zodat je een definitieve keuze kunt maken. Voor de afmetingen moet je de dwarsdoorsnede (hoogte x breedte) bepalen, evenals de binnenlengte en/of de buitenlengte.

Vind uw Polyflex V-riem op 123Kogellager

Een riem nodig voor uw machine of transmissies? Bij 123Kogellager bieden we een breed assortiment riemen van de toonaangevende merken op de markt. We hebben Polyflex V-riemen voor alle behoeften en budgetten, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Als u bij ons koopt, profiteert u bovendien van een ruime keuze aan mechanische onderdelen op voorraad, een snelle en betrouwbare levering en veel waar voor uw geld.