Afmetingen

Merken

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een seegerring inwendig ?

Een seegerring inwendig is een vergrendelingssegment. Dit product wordt gebruikt om translerende onderdelen in boringen vast te zetten. Het is een semi-flexibele metalen ring met een open uiteinde. Deze producten maken bevestiging mogelijk zonder te schroeven, draadsnijden of tappen. Zij zijn gewoonlijk gemaakt van verenstaal en worden gebruikt in de machinebouw, de automobielindustrie, industriële machines, tandwielen, enz.

Hoe installeer je een seegerring inwendig ?

Een seegerring inwendig wordt in een boring geplaatst. De seegerring inwendig is open als hij niet wordt gebruikt. Om hem te installeren moet een borgveertang worden gebruikt om de uiteinden te sluiten/klemmen en hem in de gewenste boring te plaatsen.

Er zijn specifieke tangen voor seegerring inwendig. De "ZGJ"-modellen zijn de aanbevolen tangen voor dit type product. U vindt dit assortiment in de categorie gereedschap van onze site. De keuze van de tang hangt ook af van de diameter van uw boring, dus wij adviseren u contact op te nemen met onze klantenservice, die u graag zal adviseren.

Hoe meet je een seegerring inwendig ?

Bij de aankoop van seegerring is het belangrijk te weten dat het niet om de grootte van het product gaat, maar om de grootte van de montage. In feite moet je voor een seegerring inwendig de maat van de boring nemen. Om te bepalen welke borgring u nodig hebt, is het dus essentieel deze afmeting te kennen. Als uw boring bijvoorbeeld 25 mm is, is het artikelnummer CIRCLIP-INT-25.

Vindt uw seegerring inwendig sop 123Kogellager

Wij bieden een selectie van seegerring inwendig en accessoires met verschillende modellen om aan al uw behoeften te voldoen. Als u meer informatie wenst, staat ons team van deskundigen tot uw beschikking. Wij zijn er voor zowel particuliere als professionele klanten om u te helpen de juiste borgring voor uw toepassing te vinden. Dankzij onze uitgebreide voorraad kunnen wij grote hoeveelheden aanbieden tegen concurrerende prijzen. Wanneer u een dringende deadline hebt, kunt u de producten dankzij expreslevering de volgende dag ontvangen. Aarzel dus niet langer en vertrouw op 123Kogellager voor al uw bestellingen van seegerring en andere onderdelen. Weet dat de tevredenheid van onze klanten onze prioriteit is.