Afmetingen

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een Belleville puck?

De Belleville-ring, ook bekend als conische veerring of schijfveerring, is een gespecialiseerd type ring dat in een groot aantal toepassingen en industrieën wordt gebruikt. Deze unieke sluitringen worden gekenmerkt door hun uitgesproken conische vorm, waardoor ze onder hoge druk kunnen worden samengedrukt en veel kracht en steun bieden. Vanwege hun eigenschappen worden Belleville-wasmachines vaak gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie, de industrie en andere toepassingen met hoge druk waarbij een sterke en betrouwbare ondersteuning vereist is.

Wat is de bedoeling hiervan?

Belleville-wasmachines worden gebruikt in een groot aantal toepassingen en industrieën, waar zij stevige ondersteuning en compressie onder hoge druk bieden. Het is een product dat ideaal is voor het ondersteunen van hoge lasten in kleine ruimten. Naast ondersteuning en stabiliteit kunnen Belleville-wasmachines ook schokken en trillingen helpen absorberen. Vanwege deze eigenschappen worden ze vaak gebruikt in toepassingen waar betrouwbaarheid, prestaties, duurzaamheid en algemene sterkte een topprioriteit zijn. Als gevolg hiervan zijn deze producten te vinden in alle industrieën.

Wat zijn de verschillende soorten Belleville ringen?

In deze rubriek vindt u Belleville ringen in imperiale maten. Er zijn ook Belleville ringen volgens DIN 2093 normen, dit zijn schijfveren volgens Europese normen (metrisch stelsel). Beide soorten ringen zijn verkrijgbaar in staal of roestvrij staal.

Hoe kiest u uw Belleville wasmachine?

Of u nu Belleville-wasmachines nodig hebt voor de ruimtevaart, de automobielindustrie, de industrie of een andere toepassing, er zijn twee belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het juiste product. Belangrijke factoren om te overwegen zijn de afmetingen en het gebruikte materiaal. Wat betreft de afmetingen, is het noodzakelijk om de binnendiameter, buitendiameter en dikte van de gewenste ring te identificeren. Op basis van de afmetingen kunt u bepalen of de sluitring Europees of Amerikaans is. De tweede belangrijke factor is het gebruikte materiaal, de sluitring kan worden gemaakt van staal of roestvrij staal voor toepassingen die onderhevig zijn aan corrosie.

Vind uw Belleville puck op 123Kogellager

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige Belleville sluitring voor uw toepassing, dan is 123Kogellager het bedrijf voor u! Naast lagers, afdichtingen, riemen en een breed scala aan accessoires bieden wij ook Belleville ringen aan. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij u producten aanbieden met een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding en een snelle levering. Als u een specifieke vraag heeft, weet dan dat onze klantenservice van maandag tot vrijdag, van 8:00 tot 19:00 uur beschikbaar is om aan uw wensen te voldoen.