Levering

Onze verschillende leveringsmethoden

Verstuur je bestelling aangetekend voor alle pakketten die minder dan 95 gram wegen. Levering in 5 tot 10 werkdagen in je brievenbus, link voor het volgen van pakketten beschikbaar via e-mail of sms.

Laatste pakket vertrekt om 08.00 uur van maandag tot vrijdag.

 

Kies voor onze Shop to Shop by Chronopost-leveringsoplossing en je pakket wordt in 5 tot 10 dagen afgeleverd bij een van onze 46.000 afleverpunten, met de optie om een melding per e-mail of sms te ontvangen zodra je pakket beschikbaar is. Je hebt dan 7 dagen de tijd om het af te halen.

Het laatste pakket vertrekt om 17.25 uur van maandag tot vrijdag.

 

Kies Chronopost voor een snelle, betrouwbare ervaring. 

Gegarandeerde thuislevering binnen 72 uur, met realtime tracking dankzij een trackinglink. Ontvang e-mailmeldingen om de voortgang van uw levering te volgen.

Chronopost biedt ook een expresversie waarbij je bestelling binnen 24 uur wordt geleverd.

Laatste pakket vertrekt om 15u30 van maandag tot vrijdag.

 

Thuis, ontvangst van pakket in 3 dagen, melding per e-mail of sms zodra je pakket beschikbaar is. Geschikt voor pakketten van minder dan 30 kg.

Laatste pakket vertrekt om 17u15 van maandag tot vrijdag.

 

 
Op maat

Gebruik je liever je eigen vervoerder? Heb je pallets nodig? Heb je een pakkettaxi nodig voor een noodgeval? Neem dan contact met ons op via 03 59 36 04 90.

 


Onze verpakking

Verschillende verpakkingen :

Om de verpakking te optimaliseren voor specifieke productvereisten, bieden we 9 verschillende soorten verpakkingen om precies aan uw behoeften te voldoen en lege ruimte te minimaliseren.

Gerecyclede en recyclebare materialen :

Ons streven om afval te verminderen komt ook tot uiting in ons gebruik van karton dat voor 70% uit gerecycled papier bestaat.

Onze dozen zijn 100% recyclebaar en bevatten kraftkarton uit duurzaam beheerde bossen.

Ook u kunt uw steentje bijdragen door de verpakking die u ontvangt te recyclen.

Natuurlijke demping :

Om veiligheidsredenen voegen we natuurlijke demping van recyclebaar kraftpapier toe aan elk van uw pakketten.

 


Een pakket terugsturen

Mogelijkheid tot retourneren voor het leven (met uitzondering van bederfelijke producten).

Als je een product ontvangt en het wilt annuleren, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen en ben je vrij in de keuze van de transportmethode. Het product moet nieuw, ongemonteerd en in de originele verpakking zijn. Er worden geen restockingkosten in rekening gebracht.

Als je een defect product ontvangt, bieden we je de keuze tussen terugbetaling of het opnieuw verzenden van de bestelling.

Retourzendingen stoten CO² uit, dus als u twijfelt over een referentie, vragen wij u dubbele aankopen te vermijden en nodigen wij u uit contact met ons op te nemen om u te helpen het juiste onderdeel te kiezen.

Neem voor alle retourzendingen telefonisch contact met ons op via 03 59 36 04 90.