Afmetingen

Merken

Type

Draad

Smering

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat zijn SA-stangkoppen?

"SA" stangkoppen zijn "mannelijke" stangkoppen. Deze stangkoppen hebben een schacht met schroefdraad en kunnen worden afgedicht of afgedicht, met of zonder onderhoud. Ze zijn gemaakt van C45 staal volgens de normen van DIN 648 serie E.

Wat zijn de verschillende typen SA stangkoppen?

  • SA..E/ES stangkoppen: Deze stangkoppen zijn niet afgedicht en hebben een inwendige diameter van 5 tot 80 mm. Het heeft een combinatie van stalen en stalen glijvlakken. Dit stanguiteinde vereist speciaal onderhoud, hetzij via de smeernippel op het gegoten lichaam, hetzij via een gat in de behuizing. Het is ideaal voor gebruik met wisselende, hoge en schokbelastingen.
  • SA..ES 2RS stangkoppen: gelijk aan het vorige stangkoppen, maar met afdichtingen (achtervoegsel 2RS). Het heeft ook een andere binnendiameter: van 20 tot 80 mm.
  • SA..C stangkoppen: dit gewrichtsloze stangkop met een inwendige diameter van 5 tot 30 mm heeft een glijvlakcombinatie van staal op brons gesynthetiseerd met PTFE. Het stangkop vereist geen speciaal onderhoud en is geschikt voor gebruik met langzame bewegingen en constante eenzijdige belastingen.
  • SA..C 2RS stangkoppen: Deze stangoverbrenging heeft dezelfde eigenschappen als de "SA..C" stangoverbrenging, maar is voorzien van afdichtingen (achtervoegsel 2RS). Het bereik van de binnendiameter is ook anders: van 35 tot 80 mm.

Stangkoppen van het type "SA" hebben rechtse schroefdraad. Linkse draad is verkrijgbaar onder referentie "SAL".

Wat is het verschil tussen "SA" en "TSM" stangkoppen?

Er zijn twee belangrijke verschillen tussen "SA" en "TSM" stangkoppen:

  • De combinatie van glijvlakken
  • De afmetingen

De combinatie van glijvlakken is staal/staal of staal op brons gesynthetiseerd met PTFE voor het "SA"-type stangkoppen, terwijl het staal/brons of staal/PTFE is voor het "TSM"-type stangkoppen.

Wat afmetingen betreft, hebben hulpstukken van het type "SA" een grotere externe kopdiameter dan hulpstukken van het type "TSM", maar ze zijn dunner.