Afmetingen

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is e-clip?

De e-clip is een veelzijdig en doeltreffend accessoire voor het vastzetten en vasthouden van onderdelen op een as. Ook bekend als borgring, een bevestigingsaccessoire in de vorm van een "E". Door deze vorm kan het product rond de schacht uitzetten. Het bestaat uit een lichaam en stalen poten waarmee het in een groef wordt vastgezet. Het is gemakkelijk te gebruiken en is zeer goed bestand tegen schokken en slijtage. Het neemt weinig ruimte in beslag en is zeer licht, waardoor het gewicht van de montage beperkt blijft. Het gebruik ervan wordt dan ook aanbevolen voor diverse toepassingen, voornamelijk in automotoren en vergrendelingen. Wacht niet langer en ontdek ons assortiment e-clips.

 

Wat zijn de verschillende e-clips producten?

De e-clip is verkrijgbaar in verschillende materialen om te voldoen aan de behoeften van de gebruikers. Het is meestal gemaakt van staal, maar het kan ook in roestvrij staal verkrijgbaar zijn. Wij bieden dit type product aan in verschillende maten, afhankelijk van de diameter van uw as.

Hoe gebruik je e-clips?

De e-clip is zeer gemakkelijk te gebruiken. U hoeft alleen maar de metalen tanden op de te bevestigen voorwerpen te klikken. Voor dit artikel zijn geen speciale klemmen of montagewerktuigen vereist.

Hoe kiest u uw e-clip?

De keuze van de e-clip hangt af van de behoeften van de gebruiker. Als de gebruiker een veelzijdig en efficiënt accessoire nodig heeft, kan de standaard stalen versie worden gekozen. Voor meer specifieke toepassingen verdient het aanbeveling een beroep te doen op roestvrij staal, dat bestand is tegen temperatuurschommelingen en corrosie. Bovendien is het belangrijk de e-clip te kiezen in overeenstemming met de grootte van uw schacht.

Vind uw e-clip op 123Kogellager

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van lagers en onderdelen. Dankzij onze expertise op dit gebied bieden wij een breed scala aan producten die zijn aangepast aan uw behoeften. Onze ambitie is onze klanten producten aan te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien bieden wij een snelle levering en een attente en beschikbare klantenservice.

Wacht niet langer om te kopen en ontdek de e-clips die overeenkomen met uw zoekopdracht op 123Kogellager