Afmetingen

Merken

Beschikbaarheid

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Wat is een seegerring uitwendig ?

Een seegerring uitwendig is een borgring. Dit onderdeel wordt gebruikt om translerende onderdelen op assen te bevestigen. Het is een semi-flexibele metalen ring waarvan het open uiteinde op de as klikt. Het wordt geïnstalleerd in een speciale groef. Dit product oefent een axiale kracht uit op de onderdelen die het vasthoudt, zodat deze niet losraken. Ze zijn meestal gemaakt van verenstaal.

Deze producten worden voornamelijk gebruikt in de machinebouw, autofabricage, industriële machines, tandwielen, enz.

 

Hoe installeer je een seegerring uitwendig?

Een buitenste borgring zit in een speciale groef op de as. De buitenste borgring is gesloten wanneer hij niet wordt gebruikt. Om hem te installeren moet een seegerring-tang worden gebruikt om hem te openen en op zijn plaats te zetten.

Er zijn specifieke tangen voor seegerring uitwendig. De "ZGA"-modellen zijn de aanbevolen tangen voor dit type product. U vindt ze in de categorie gereedschappen van onze site. De keuze van de tang hangt ook af van de diameter van uw schacht, dus wij raden u aan contact op te nemen met onze klantenservice, die u graag zal adviseren.

Hoe meet je een seegerring uitwendig?

Bij het kopen van seegerring is het belangrijk te weten dat niet de grootte van het product nuttig is, maar de grootte van de montage. Voor een externe borgring moet u inderdaad de maat van de as nemen. Het is belangrijk op te merken dat de meting van de as moet worden verricht op het gladde deel en niet in de groef. Om de referentie van de benodigde borgring te bepalen, is het dus essentieel de diameter van de as te kennen. Als uw schacht bijvoorbeeld 25 mm is, is het artikelnummer CIRCLIP-EXT-25.

Vind uw seegerring uitwendig op 123Kogellager.com

Wij bieden een selectie van seegerring en accessoires met verschillende modellen om aan al uw behoeften te voldoen. Als u meer informatie wenst, staat ons team van deskundigen tot uw beschikking. Wij zijn er voor zowel particuliere als professionele klanten om u te helpen de juiste borgring voor uw toepassing te vinden. Dankzij onze uitgebreide voorraad kunnen wij grote hoeveelheden aanbieden tegen concurrerende prijzen. Wanneer u een dringende deadline hebt, kunt u de producten dankzij expreslevering de volgende dag ontvangen. Aarzel dus niet en vertrouw op 123Kogellager voor al uw bestellingen van borgringen en andere onderdelen.