ASFERSA

Actief filter(s)

ASFERSA

Afmetingen

Beschikbaarheid

picto_need_help

Hulp of advies nodig?

Korte leveringstermijn

logo_delivery_RGB

Uw gegarandeerde levering binnen 24 uur

11BC-ASFERSA ASFERSA
KEGEL

11BC-ASFERSA

binnendiameter 33,297 0

€ 14,21 Incl. BTW

De geschiedenis van het merk ASFERSA

ASFERSA is een in 1968 opgerichte Spaanse onderneming. Het is een toonaangevende apparatuurfabrikant en lagerleverancier op de aftermarket. In 2016, na de overname van de Oostenrijkse fabrikant NKE, werd ASFERSA de FERSA GROUP.

ASFERSA is dus gevestigd in Spanje en heeft productiecentra in dit land en in Oostenrijk en China. Het heeft nu meer dan 600 distributeurs wereldwijd. Het beleid van de onderneming is gebaseerd op het voldoen aan de behoeften van een veranderende markt. Hun producten zijn ontworpen met de nieuwste technologie en ze streven ernaar om voorop te lopen bij de innovatie in hun sector.

In de loop der jaren heeft ASFERSA zich op verschillende markten ontwikkeld, waaronder de automobielmarkt, die haar voornaamste markt is, maar ook:

  • Industrie
  • Farmaceutische producten
  • Energie
  • Luchtvaart
  • Marine
  • Werktuigmachines

Het is een van de bekendste merken in Spanje.

De door ASFERSA aangeboden producten

ASFERSA biedt een breed scala aan producten zoals:

Met 50 jaar ervaring staan hun producten bekend om hun hoge kwaliteit en innovatie, en bieden ze verbeterde prestaties aan klanten in uiteenlopende industrieën.

Waarom kiezen voor het merk ASFERSA?

OEM kwaliteitsproducten

FERSA levert lagers voor 's werelds grootste fabrikanten van versnellingsbakken, assen, differentiëlen en waterpompen. Hun lagers zijn direct of indirect geïntegreerd in hun originele uitrusting.

ASFERSA, expert op zijn gebied

FERSA is een gevestigd merk in de lagerindustrie en heeft een lange geschiedenis in het produceren van kwaliteitslagers voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om hun zorgvuldig geselecteerde materiaal- en onderdelenleveranciers, de in elke fase gecontroleerde productieprocessen of de levering van ultramoderne technologie, alles is doordacht en wordt nauwgezet uitgevoerd.

Een merk in de voorhoede van innovatie

Innovatie is een sleutelelement in de strategie van FERSA BEARINGS. De onderneming investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten te creëren en haar productieprocessen te verbeteren. Het gebruikt geavanceerde technologie en werkt nauw samen met zijn klanten om hun behoeften te begrijpen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die aan hun eisen voldoen. Hun doelen? Lange levensduur en maximale betrouwbaarheid.