EZO

Actief filter(s)

EZO

Afmetingen

Beschikbaarheid

picto_need_help

Hulp of advies nodig?

Korte leveringstermijn

logo_delivery_RGB

Uw gegarandeerde levering binnen 24 uur

61903A-EZO EZO
KOGELLAGER

61903A-EZO

binnendiameter 17 buitendiameter 32 Breedte 8 0

€ 23,43 Incl. BTW

6903-A-EZO EZO
KOGELLAGER

6903-A-EZO

binnendiameter 17 buitendiameter 32 Breedte 8 0

€ 23,43 Incl. BTW

6903A-EZO EZO
KOGELLAGER

6903A-EZO

binnendiameter 17 buitendiameter 32 Breedte 8 0

€ 23,43 Incl. BTW

SS672-EZO EZO
KOGELLAGER

SS672-EZO

binnendiameter 2 buitendiameter 4 Breedte 1,2 0

€ 19,14 Incl. BTW

S672-EZO EZO
KOGELLAGER

S672-EZO

binnendiameter 2 buitendiameter 4 Breedte 1,2 0

€ 19,14 Incl. BTW

EZO: De geschiedenis van het merk

EZO is een lagermerk van de Japanse onderneming Sapporo Precision Inc. Dit bedrijf, dat in 1969 werd opgericht, is gespecialiseerd in de vervaardiging en verkoop van lagers, waaronder miniatuurlagers, flenslagers, extra dunne lagers en lagers van roestvrij staal.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de industrie staat EZO bekend om zijn hoogwaardige, betrouwbare en op maat gemaakte lagers. Of u nu op zoek bent naar duurzame lagers die bestand zijn tegen zware omstandigheden of naar precisieonderdelen die passen bij uw ongewone afmetingen, EZO heeft de producten en expertise die u nodig heeft om te slagen. Het is een partner die je kunt vertrouwen. 

De door EZO aangeboden producten:

Zoals gezegd staat EZO bekend om zijn speciale lagers:

  • Miniatuurlagers: Dit zijn lagers uit de MR-, 67- en 63-serie, met een inwendige diameter van maximaal tien millimeter. Hierdoor kunnen ze met hoge snelheid en een laag wrijvingskoppel draaien met minimale trillingen en geluid. Deze lagers zijn open, afgedicht en afgeschermd verkrijgbaar in verschillende materialen zoals staal of roestvrij staal. 
  • Extra-miniatuurlagers: Dit zijn lagers die nog kleiner zijn dan de standaardminiatuurlagers, met een inwendige diameter van niet meer dan 2,5 mm. Zij hebben dezelfde voordelen als miniatuurlagers. Ze kunnen ook open, verzegeld en afgeschermd zijn in verschillende materialen zoals staal of roestvrij staal.
  • Flenslagers: Dit zijn lagers die, zoals de naam al aangeeft, een flens op hun buitenring hebben. Deze flens, ook wel schouder genoemd, vergemakkelijkt de positionering in axiale richting. Zij worden gekenmerkt door de aanwezigheid van een "F" aan het begin van de referentie. Zij kunnen open, verzegeld of afgeschermd zijn in verschillende materialen zoals staal of roestvrij staal. Deze lagers worden hoofdzakelijk gebruikt in harde schijven, ventilatormotoren, encoders, kleine motoren.
  • Extra dunne lagers: zoals de naam al zegt, zijn dit lagers met een geringe dikte. De kogels in dit type lager worden gekenmerkt door een kleine diameter. Dit maakt het mogelijk een hoge rotatieprecisie, een laag wrijvingskoppel en een hoge stijfheid te verkrijgen. Zij kunnen worden gebruikt voor robotgewrichten, medische instrumenten, transmissieapparatuur en optische instrumenten.
  • Roestvrijstalen lagers: Deze lagers zijn beter bestand tegen roest en corrosie dan standaard stalen lagers. Het gebruikte roestvrij staal is KS440, dat magnetisch blijft. Dit roestvrije staal heeft dezelfde hardheid en sterkte als het roestvrije SUS440C-staal, maar met betere akoestische prestaties. Deze lagers worden hoofdzakelijk gebruikt in medische machines, voedselverwerkende machines, drukapparatuur en textielmachines.

EZO staat bekend om zijn specifieke producten, maar het is belangrijk te weten dat het merk ook biedt

Deze EZO producten zijn verkrijgbaar bij 123Kogellager. De referenties worden voortdurend bijgewerkt en hun voorraad is echt.

Waarom kiezen voor het merk EZO?

Een innovatief merk van hoge kwaliteit

Kiezen voor het merk EZO betekent kiezen voor precisielagers, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de meest uiteenlopende toepassingen. Deze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van geavanceerde technologieën die zorgen voor betrouwbare prestaties en duurzaamheid op lange termijn. Veel industrieën, waaronder robotica en automatisering, groeien tegenwoordig snel en zijn sterk afhankelijk van hoogwaardige en precisielagers om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen. EZO is een toonaangevende fabrikant in het voorzien in deze behoeften.

Uw prestaties verbeteren

Kiezen voor EZO betekent betere prestaties van uw machines en apparatuur. Of u nu trillingen moet verminderen, de snelheid moet verhogen of aan andere specifieke behoeften moet voldoen, EZO heeft de producten en expertise die u nodig hebt.