IKO

Actief filter(s)

IKO

Afmetingen

SearchAdvanced_id_sousType

(274)
(9)
(28)
(34)
(12)
(2)
(31)
(35)
(1)
(6)
(7)

SearchAdvanced_id_typePas

(113)
(6)
(4)

SearchAdvanced_id_lubrification

(299)
(63)

Beschikbaarheid

picto_need_help

Hulp of advies nodig?

Korte leveringstermijn

logo_delivery_RGB

Uw gegarandeerde levering binnen 24 uur

NTB1629-IKO IKO
NAALDSTOP

NTB1629-IKO

binnendiameter 16 buitendiameter 29 Breedte 2 0

€ 4,30 Incl. BTW

GS3047-IKO IKO
DUWSCHIJVEN

GS3047-IKO

binnendiameter 30 buitendiameter 47 Breedte 3 0

€ 7,60 Incl. BTW

AS2035-IKO IKO
DUWSCHIJVEN

AS2035-IKO

binnendiameter 20 buitendiameter 35 Breedte 1 0

€ 3,19 Incl. BTW

AS4060-IKO IKO
DUWSCHIJVEN

AS4060-IKO

binnendiameter 40 buitendiameter 60 Breedte 1 0

€ 3,19 Incl. BTW

LHS6-IKO IKO
SQ HOOFDEN

LHS6-IKO

binnendiameter 6 0

€ 18,62 Incl. BTW

AS1528-IKO IKO
DUWSCHIJVEN

AS1528-IKO

binnendiameter 15 buitendiameter 28 Breedte 1 0

€ 2,09 Incl. BTW

IKO: De geschiedenis van het merk

IKO, met als volledige naam Innovation Know-how Originality, is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in naaldlagers en lineaire geleidingen. IKO werd in 1950 opgericht door een groep ingenieurs en werd al snel bekend als een bedrijf dat altijd voorop liep op het gebied van innovatie. In de loop der jaren heeft zij vele revolutionaire producten en technologieën ontwikkeld. Sinds zijn oprichting heeft IKO zich ingezet voor zijn klanten over de hele wereld. Het heeft een wereldwijd netwerk opgebouwd van ervaren ingenieurs en productiefaciliteiten die het in staat stellen superieure producten en een uitstekende klantenservice te leveren.

De producten aangeboden door IKO

De producten die IKO aanbiedt zijn onder andere:

Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien kunnen vele verschillende specificaties hebben, afhankelijk van de eisen van de klant of de industriële normen.

Of u nu precisie bewegingscomponenten nodig heeft voor de ruimtevaart, de automobielindustrie of industriële toepassingen, IKO heeft de producten en expertise om u te helpen uw doelen te bereiken. Als u op zoek bent naar hoogwaardige lagers en geleidingen die lang meegaan, kijk dan niet verder dan IKO!

Waarom kiezen voor het merk IKO?

Een innovatief bedrijf

Er zijn vele redenen om IKO te kiezen voor uw precisielagers en bewegingscomponenten. Het grootste voordeel is ongetwijfeld de reputatie van het bedrijf op het gebied van innovatie. In de loop der jaren heeft IKO vele baanbrekende producten en technologieën ontwikkeld, waardoor het in de voorhoede van deze zeer concurrerende industrie is blijven opereren. Onder de oplossingen die bijdragen aan de innovatieve identiteit van het merk vindt u inderdaad:

 • Hun producten met hun gepatenteerde C-Lube technologie. Dit geïntegreerde smeersysteem is onderhoudsvrij gedurende 20.000 km en meer. 
 • Naaldlagers die bestand zijn tegen zware bedrijfsomstandigheden.
 • Lineaire Roller Way's Super X lineaire geleidingen die een hoge nauwkeurigheid en stijfheid bieden.
 • De kleinste lineaire rolgeleiders ter wereld.

Kwaliteitskennis

Bij IKO wordt elke stap van het productieproces zorgvuldig beheerd en nauwgezet gecontroleerd. Het bedrijf gebruikt de modernste technische hulpmiddelen en productieapparatuur om de nauwkeurigheid en consistentie van al zijn producten te garanderen. Bovendien streeft IKO naar voortdurende verbetering en investeert het regelmatig in nieuwe technologie om de concurrentie voor te blijven. Hun doel is de beste oplossingen te bieden, met inbegrip van producten en diensten, om aan de behoeften van de klant te voldoen. Zij willen een vertrouwensrelatie met hun klanten en een partnerschap op lange termijn opbouwen. Hun uitgebreide assortiment precisielagers en bewegingscomponenten is ontworpen om te voldoen aan een grote verscheidenheid van toepassingen en industrienormen, waaronder de volgende sectoren

 • Ruimtevaart
 • Automotive
 • Voedsel
 • Werktuigmachines
 • Medisch
 • Verpakking
 • Robotica
 • Wetenschappelijk