Actief filter(s)

JTEKT

Afmetingen

Aanscherping

(7)
(2)

Materiaal

(2)
(19)

Type

(107)
(4)
(56)
(386)
(57)
(2)

Beschikbaarheid

picto_need_help

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

6905-JTEKT JTEKT
KOGELLAGER

6905-JTEKT

Binnendiameter 25 Buitendiameter 42 produit-detail_Epaisser 9 0

€ 15,32 INCLUSIEF BTW

6905-KOYO JTEKT
KOGELLAGER

6905-KOYO

Binnendiameter 25 Buitendiameter 42 produit-detail_Epaisser 9 0

€ 15,32 INCLUSIEF BTW

JTEKT: Presentatie van het merk

JTEKT Corporation, voorheen bekend als Koyo Seiko Co. Ltd, werd in januari 2006 opgericht door de fusie van twee grote Japanse lagerfabrikanten, Koyo Seiko Co. en Toyoda Machine Works. Vóór de fusie werd Koyo Seiko opgericht in 1921. Het bedrijf is aanwezig in 8 landen in Europa, waardoor het een veelheid aan onderdelen kan aanbieden aan de Europese markten. Deze staat bekend als JTEKT Europe. In Frankrijk is het hoofdkantoor van het merk gevestigd in de buurt van Lyon.

JTEKT is een wereldwijd opererend automobiel- en technologiebedrijf dat vooral bekend is om zijn stuurinrichtingen en lagers. Op de 123Kogellager website is het JTEKT merk het op één na best verkopende merk.

Producten aangeboden door JTEKT

JTEKT biedt een breed scala aan producten, voornamelijk oplossingen voor de industrie, maar ook voor de automobiel-, landbouw-, ruimtevaart- en bouwsector. Deze producten combineren kwaliteit met aantrekkelijke prijzen. De best verkochte producten zijn de volgende:

Het merk biedt ook stuurinrichtingen, transmissieonderdelen en werktuigmachines voor de automobielindustrie en industriële machines en apparatuur. Zij zijn dus gespecialiseerd in de assemblage en vervaardiging van onderdelen. Daarnaast is JTEKT sterk vertegenwoordigd in de sectoren elektronica en geavanceerde apparatuur, waar het hoge precisielagers, elektronische regelapparatuur en mechatronicaproducten produceert.

Het merk streeft naar meer klanttevredenheid door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals elektrische stuurbekrachtiging. Zij streeft voortdurend naar vernieuwing. 

Waarom kiezen voor het merk JTEKT?

JTEKT, een wereldleider op zijn gebied.

Voorheen bekend als Koyo Seiko Co, Ltd, is het een bekende ontwerper van onderdelen voor de industriële en automobielsector. Zij is ook sterk aanwezig in de sector van de hernieuwbare energie met haar systemen voor de opwekking van windenergie.

JTEKT, een innovatief bedrijf.

Kiezen voor JTEKT betekent kiezen voor een innovatieve onderneming die met haar projecten altijd verder probeert te gaan. Bijvoorbeeld: het boordbesturingssysteem of de autonome auto. Een goede manier om indruk te maken.

JTEKT, een bedrijf gespecialiseerd in auto- en technologische onderdelen.

JTEKT is wereldberoemd in de automobiel- en technologische industrie. Zij streeft ernaar waarde te creëren voor al haar belanghebbenden. Haar activiteiten zijn dus gespecialiseerd in twee sectoren, wat momenteel haar kracht is.

Bent u op zoek naar een JTEKT-lager? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon om u referenties voor te stellen die aangepast zijn aan uw behoeften.