Actief filter(s)

Rubriek

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

JTEKT: Presentatie van het merk

JTEKT Corporation, voorheen bekend als Koyo Seiko Co. Ltd, werd in januari 2006 opgericht door de fusie van twee grote Japanse lagerfabrikanten, Koyo Seiko Co. en Toyoda Machine Works. Vóór de fusie werd Koyo Seiko opgericht in 1921. Het bedrijf is aanwezig in 8 landen in Europa, waardoor het een veelheid aan onderdelen kan aanbieden aan de Europese markten. Deze staat bekend als JTEKT Europe. In Frankrijk is het hoofdkantoor van het merk gevestigd in de buurt van Lyon.

JTEKT is een wereldwijd opererend automobiel- en technologiebedrijf dat vooral bekend is om zijn stuurinrichtingen en lagers. Op de 123Kogellager website is het JTEKT merk het op één na best verkopende merk.

Toepassingen voor JTEKT producten

Ruimtevaart

In de lucht- en ruimtevaartsector blinkt JTEKT uit in het leveren van hoogwaardige en betrouwbare lagers die essentieel zijn voor vliegtuig- en ruimtevaartapparatuur. Deze producten omvatten lagers voor landingssystemen van vliegtuigen, motoren, transmissies en mechanische accessoires. De EXSEV-serie, speciaal ontworpen voor extreme omstandigheden, en lagers voor nokrollen in actuatiesystemen illustreren het streven van JTEKT naar innovatie en kwaliteit. Lagers voor hoofdassen van straalmotoren en tandwielkasten van straalmotoren tonen ook aan dat JTEKT in staat is om de meest veeleisende technische uitdagingen in de luchtvaartsector aan te gaan.

Landbouw

JTEKT ontwikkelt robuuste lagers voor de landbouw, die essentieel zijn voor machines zoals tractoren en oogstmachines, zodat deze onder wisselende en moeilijke omstandigheden kunnen functioneren. De producten van JTEKT, waaronder kegelrollagers en kogellagereenheden, bieden betrouwbaarheid en prestaties om de productiviteit van de landbouw te optimaliseren bij temperatuur-, belastings- en milieu-uitdagingen.

Bouw

In de bouwsector levert JTEKT lagers voor zware machines, die een efficiënte werking in zware omstandigheden garanderen. De Koyo producten van JTEKT, waaronder kegellagers en tweerijige tonlagers, zijn ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan en tegelijkertijd de duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden die essentieel is voor een verscheidenheid aan bouwmachines.

Elektrisch

JTEKT produceert hoogwaardige, betrouwbare lagers voor een groot aantal elektrische toepassingen, van de markt voor elektrisch gereedschap tot consumentengoederen zoals wasmachines en fitnessapparatuur. Voor de markt van elektrisch gereedschap biedt JTEKT lichtgewicht, duurzame en compacte producten, met innovaties zoals subassemblages voor efficiëntere productie en verbeterde smeringsontwerpen. In consumentenproducten worden de lagers van JTEKT gekenmerkt door een lage wrijving en een economisch ontwerp, geschikt voor diverse huishoudelijke en vrijetijdsapparatuur.

Automotive

In een gediversifieerde Europese automobielmarkt reageert JTEKT op actuele uitdagingen, zoals het verbeteren van het motorrendement, het verlagen van emissies en het optimaliseren van transmissietechnologieën. JTEKT biedt een uitgebreid assortiment producten die verbeterde prestaties, veiligheid, voertuigcomfort, brandstofefficiëntie en CO2-emissiereductie ondersteunen. Als toonaangevende leverancier aan OEM's en de aftermarket, worden JTEKT lagers aangetroffen in wielen, motoren, transmissies en andere kritieke toepassingen binnen de auto-industrie.

Windenergie

JTEKT werkt samen met 's werelds grootste fabrikanten van windturbines, levert lagers en deelt technische expertise. JTEKT was al betrokken voor de ratificatie van het Kyoto-protocol in 1997 en draagt bij aan de windindustrie met geavanceerde lagers die ontworpen zijn om betrouwbaarheid en innovatie te garanderen. Windturbines, ontworpen om 20 jaar te draaien met een beschikbaarheid van 95-98%, hebben betrouwbare lagers nodig om het onderhoud te minimaliseren. JTEKT heeft specifieke lagers ontwikkeld voor generatoren, hoofdassen en tandwielkasten van turbines, die bijdragen aan de efficiëntie en duurzaamheid van deze systemen, die essentieel zijn voor de productie van hernieuwbare energie.

De producten van JTEKT

JTEKT biedt een breed scala aan producten, voornamelijk oplossingen voor de industrie, maar ook voor de automobiel-, landbouw-, luchtvaart- en bouwsector. Deze producten combineren kwaliteit met aantrekkelijke prijzen. De best verkochte producten zijn

Kogellagers

JTEKT kogellagers staan bekend om hun veelzijdigheid en hun vermogen om zowel radiale als axiale belastingen op te nemen. Ze worden gebruikt in een groot aantal toepassingen en zijn ontworpen om een soepele rotatie, hoge duurzaamheid en weinig onderhoud te bieden, wat essentieel is in de automobielindustrie, industriële machines en vele andere sectoren.

Kegellagers

Kegellagers van JTEKT, die speciaal ontworpen zijn om hoge belastingen te weerstaan, zijn van cruciaal belang in toepassingen waar robuustheid en precisie vereist zijn. Door hun vermogen om radiale en axiale krachten op te nemen, zijn ze ideaal voor zware voertuigen, landbouwmachines en industriële aandrijfsystemen.

Rollagers

Deze lagers zijn geschikt voor toepassingen met zware belastingen en veeleisende bedrijfsomstandigheden. Hun ontwerp optimaliseert de verdeling van de belasting over een groot gebied, waardoor de spanning vermindert en de levensduur van de lagers toeneemt, wat essentieel is voor bouwmachines en zware industrie.

Naaldlagers, naaldlagers en naaldkransen

Het assortiment van JTEKT omvat deze gespecialiseerde componenten, die bekend staan om hun hoge draagvermogen bij een klein oppervlak. Ze zijn bijzonder waardevol in toepassingen waar de ruimte beperkt is, maar een hoog draagvermogen vereist is, zoals in bepaalde motoren en transmissies.

Kogel- en naalddruklagers

Deze druklagers zijn ontworpen om axiale belastingen te ondersteunen en worden gebruikt in een groot aantal mechanismen. Ze bieden een effectieve oplossing voor het beheren van axiale krachten terwijl de onderdelen soepel blijven draaien.

Het merk biedt ook stuurinrichtingen, transmissieonderdelen en werktuigmachines voor de auto-industrie, evenals industriële machines en apparatuur. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onderdelen. Daarnaast is JTEKT sterk vertegenwoordigd in de sectoren elektronica en geavanceerde apparatuur, waar het zeer nauwkeurige lagers, elektronische regelapparatuur en mechatronische producten produceert.

Het merk streeft naar een grotere klanttevredenheid door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals elektrische stuurbekrachtigingssystemen. Het is voortdurend op zoek naar innovatie.

Waarom kiezen voor het merk JTEKT ?

JTEKT, een wereldleider op zijn gebied.

Voorheen bekend als Koyo Seiko Co, Ltd, is het een bedrijf dat bekend staat om het ontwerpen van onderdelen voor de industriële en automobielsector. Het is ook sterk vertegenwoordigd in de sector voor hernieuwbare energie dankzij zijn systemen voor de productie van windenergie.

JTEKT, een innovatief bedrijf.

Als u voor JTEKT kiest, kiest u voor een innovatief bedrijf dat voortdurend de grenzen van zijn projecten verlegt. Bijvoorbeeld: het on-board stuursysteem of de autonome auto. Het is een geweldige manier om indruk te maken.

JTEKT, een bedrijf dat gespecialiseerd is in auto- en technologische onderdelen.

JTEKT is een wereldberoemdautomobiel- en technologiebedrijf. Het streeft ernaar om waarde te creëren voor al zijn belanghebbenden. Haar activiteiten zijn daarom gespecialiseerd in twee sectoren, wat momenteel haar kracht is.

 

Bent u op zoek naar een JTEKT lager? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, zodat wij u referenties kunnen bieden die aan uw behoeften zijn aangepast.