Actief filter(s)

Rubriek

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

SKF: Het merkverhaal

SKF, opgericht in 1907, is een Zweedse onderneming. Vandaag is het uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van lagers, dichtingen, mechatronische componenten, smeersystemen en diensten in de volgende sectoren

 • de industrie
 • de auto
 • de spoorweg
 • luchtvaart
 • landbouw
 • energie
 • de medische

SKF innoveert en past zich voortdurend aan om aan de behoeften en eisen van zijn klanten te voldoen. Vandaag de dag is het een erkende leider op het gebied van geavanceerde technologieën en oplossingen, met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 130 landen. In Frankrijk heeft het merk zich snel ontwikkeld met de oprichting van verschillende productievestigingen.

Producten aangeboden door SKF

Zoals hierboven vermeld, biedt het merk een verscheidenheid aan producten zoals :

 • Kogellagers: Dit merk is toonaangevend in alle bestaande lagerreeksen. Of het nu gaat om kogellagers, kegellagers, cilinderrollagers, naaldlagers, druklagers, zelfinstellende kogellagers of rollagers, enz. Wij bieden hoogwaardige, duurzame lagers om de betrouwbaarheid en productie van uw machines te maximaliseren.
 • Afdichtingen: om het binnendringen van verontreinigende elementen zoals stof, water en/of olie te voorkomen. SKF France onderscheidt twee hoofdcategorieën afdichtingen: industriële afdichtingen en afdichtingen voor de automobielindustrie.
 • Ingebouwde lagers en Gemonteerde lagers: SKF biedt een breed scala aan lagers in verschillende vormen en maten, met verschillende aanhaalwijzen.
 • Staafeinden: zowel radiaal- als stanglagers worden geproduceerd en op de markt gebracht om prestaties en duurzaamheid te combineren.
 • Smering: SKF biedt verschillende vetten met specifieke eigenschappen voor elke machine.

SKF introduceert voortdurend nieuwe technologieën om te voldoen aan de behoeften van een voortdurend veranderende markt. Zij gebruikt haar knowhow om u oplossingen aan te bieden die steeds beter zijn afgestemd op uw behoeften en beperkingen. Indien u meer informatie wenst over de producten van dit merk, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Waarom kiezen voor het merk SKF?

SKF, een toegewijd bedrijf

SKF kiest voor een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vandaag is een van de doelstellingen om koolstofneutraliteit te bereiken met nul netto-uitstoot van broeikasgassen in hun fabrieken.

SKF, een innovatief bedrijf

SKF blijft wereldwijd een vertrouwde partner. Het bedrijf leeft naar zijn oprichtingswaarden: zorg, verantwoordelijkheid en innovatie. Door voortdurend te streven naar uitmuntendheid en de klant altijd voorop te stellen, is SKF klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

SKF, een betrouwbare partner

Hun streven naar duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid maakt hen tot een betrouwbare keuze voor uw lager-, afdichtings- en smeringsbehoeften. Bovendien bestrijden ze actief namaak door een toepassing aan te bieden (SKF Authenticate) waarmee u uw producten kunt fotograferen en een automatisch verzoek om bevestiging van hun echtheid kunt versturen.