Actief filter(s)

Rubriek

Hebt u hulp of advies nodig?

Morgen thuis? Mogelijk

logo_delivery_RGB

Gegarandeerde levering binnen 24 uur

Megadyne: De geschiedenis van het merk

Megadyne is al meer dan 60 jaar een toonaangevende fabrikant van industriële aandrijfcomponenten. Megadyne werd in 1953 opgericht door de broers John en William Delaney en begon met de productie van hoogwaardige aandrijfriemen om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan betrouwbare aandrijfproducten in de automobielindustrie. Megadyne belt corporation is wereldwijd aanwezig in Amerika, Europa, Afrika en Azië. In de loop der jaren is Megadyne haar producten blijven innoveren en ontwikkelen als antwoord op de veranderende marktvraag. Het bedrijf gebruikt de modernste technologie in zijn productieprocessen en werkt samen met onderzoekers over de hele wereld om zijn marktleiderschap te behouden. Het kleine familiebedrijf is uitgegroeid tot een echte wereldleider, maar ondanks deze veranderingen en uitdagingen blijft Megadyne trouw aan haar wortels als familiebedrijf.

Producten aangeboden door Megadyne

Het merk biedt een verscheidenheid aan producten zoals :

Deze producten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en gebouwd om de zwaarste industriële toepassingen te weerstaan. Megadyne producten zijn met precisie ontwikkeld en ontworpen voor uitstekende prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Of het nu gaat om transportbanden voor uw fabriek of aandrijfriemen, Megadyne producten zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor Megadyne?

MEGADYNE, een gespecialiseerd merk

Het merk Megadyne en zijn team van deskundigen helpen u de beste technologische oplossingen te verkennen met persoonlijke bijstand. Het biedt duurzame producten van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om de meest veeleisende industriële toepassingen te weerstaan. Bovendien zorgen het precisieontwerp en de engineering voor uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, ongeacht de uitdagingen.

Met jarenlange marktervaring en een sterk streven naar innovatie en klantenservice is Megadyne de vertrouwde keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare, hoogwaardige aandrijf- en transportbanden.