AEROSOL-200ML-WD40 WD40
WD40

AEROSOL-200ML-WD40

0

€ 5,95 INCLUSIEF BTW

AEROSOL-400ML-MB-WD40 WD40
WD40

AEROSOL-400ML-MB-WD40

0

€ 9,98 INCLUSIEF BTW

PACK-SPECIALIST-VELO-WD40 WD40
WD40

PACK-SPECIALIST-VELO-WD40

0

€ 39,23 INCLUSIEF BTW

AEROSOL-100ML-CROSS-WD40 WD40
WD40

AEROSOL-100ML-CROSS-WD40

0

€ 3,93 INCLUSIEF BTW

Wat is WD40?

WD40 is een veelzijdig product met duizenden toepassingen dat kan worden gebruikt voor allerlei taken in huis, in de garage of in de werkplaats. Het kan worden gebruikt om bewegende delen te smeren, metaal te beschermen tegen roest en corrosie, en vet en vuil te verwijderen. WD40 is ook effectief in het verdrijven van vocht, waardoor het ideaal is voor gebruik in vochtige omgevingen.

Wat zijn de toepassingen van WD-40?

WD40 is verkrijgbaar in verschillende formules. Elke formule is ontworpen voor specifieke taken en toepassingen.

WD40 multifunctioneel

Dit product smeert uw componenten om de beweging van uw onderdelen te vergemakkelijken, terwijl het residuen elimineert. Het verwijdert ook vocht en voorkomt kortsluiting. U kunt dit product ook gebruiken als ontvetter voor uw vastgelopen of verroeste onderdelen en om ze te beschermen. Het heeft een corrosiebestendige formule. Dit product is compatibel met diverse metalen, kunststoffen en rubbers.

WD40 spécialist

Dit gamma omvat verschillende producten zoals smeermiddelen, vetten, ontvetters en ontkistingsmiddelen. Elk product heeft zijn eigen eigenschappen en functies. Wij raden u daarom aan de technische fiches van de producten te raadplegen om het meest geschikte onderhoud voor uw mechanismen te kiezen.

WD40 motorfiets specialist

Deze reeks producten is specifiek voor het onderhoud van uw motor. Inderdaad, u vindt er vetten en smeermiddelen voor uw kettingen en ook reinigingsmiddelen. De vetten en smeermiddelen zorgen voor een duurzame bescherming aangepast aan uw uitrusting. De reinigers verwijderen vuil, stof en olie zonder resten achter te laten.

WD40 fietsspecialist

Dit gamma is ontworpen om uw fietsen te onderhouden. In dit gamma vindt u ook smeermiddelen, ontvetters en reinigers. Elk product heeft zijn eigen specifieke kenmerken, sommige zijn aangepast aan natte en modderige omstandigheden en andere aan droge en stoffige omstandigheden.

Wanneer gebruik je WD-40?

WD-40 is een multifunctioneel product dat smeert, beschermt en reinigt. Het is perfect voor doe-het-zelvers en professionals die de klus snel, efficiënt en gemakkelijk willen klaren. WD40 is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt op vele oppervlakken, waaronder metaal, plastic en rubber. Dit product is vooral populair vanwege zijn doeltreffendheid bij het losmaken van bouten, het reinigen van gereedschap en het beschermen van metalen oppervlakken tegen roest.

Vind uw WD40 op 123Kogellager

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van WD40, kijk dan niet verder dan 123Roulement. Wij bieden een breed scala aan WD40 producten tegen een zeer goede prijs. Of het nu gaat om een spuitbus, een spray of een blik, u zult het product kunnen vinden dat het beste bij uw behoeften past. Wij bieden ook een snelle levering en een uitstekende klantenservice. Onze experts helpen u graag bij uw zoektocht met tips en trucs. Dus waar wacht je op? Koop uw WD40 producten vandaag nog bij ons!